Merlin Auto Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Merlin Auto.

 • Oferta lunii SKODA
  Noutati in showroom 01.04.2024

  Oferta lunii Aprilie

  Umbrela de buzunar                                                                                                                    La pretul de 64,68RON.  Oferta este valabilă între 1-30 aprilie 2024, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte oferte actuale.

 • OFERTE
  De actualitate la partenerul auto 17.02.2024

  Mașina ta a împlinit 7 ani?

  Te așteptam în service-ul nostru pentru a beneficia de noua oferta valabila până la data de 31.12.2024. Oferta nu se cumulează cu alte oferte.

 • OFERTE
  De actualitate in service 01.02.2024

  SCHIMB BATERIE  SKODA 4+

  Fii gata de drum.Profită de ofertele de nerefuzat şi schimbă la timp bateria. Contactează consilierul de service sau efectuează o programare online. Alege service-urile autorizate Škoda și beneficiezi de:» Oferte speciale adaptate vârstei automobilului tău» Gamă completă de lucrări de reparație și întreținere » Personal calificat conform standardelor fabricantului» Respectarea tehnologiilor de reparație și întreținere recomandate de producător» Garanție la piesele de schimb și manoperăOfertă valabilă în service-urile participante până la 31.12.2024, pentru automobilele Škoda din 2019 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.