Merlin Auto Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Merlin Auto.

 • .
  De actualitate in service 01.07.2024

  OFERTA LUNII IULIE

  Oferta disponibila pana la data de 31.07.2024 in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte reduceri. Pret >>> 135,78 RON.

 • OFERTE
  De actualitate in service 17.02.2024

  Mașina ta a împlinit 7 ani?

  Vino în service-ul nostru pentru a beneficia de urmatoarea oferta. Schimbă-ți bateria la timp. Contactează consilierul de service sau efectuează o programare online >>> -25% la schimb baterie<<< Oferta nu se cumulează cu alte oferte.Valabilitate până la data de 31.12.2024

 • OFERTE
  De actualitate in service 01.02.2024

  SCHIMB BATERIE VOLKSWAGEN 4+

  Fii gata de drum. Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria.Contactează consilierul de service sau Efectuează o programare online Alege service-urile autorizate Volkswagen și beneficiază de:» Oferte speciale adaptate vârstei automobilului tău» Gamă completă de lucrări de reparație și întreținere » Personal calificat conform standardelor fabricantului» Respectarea tehnologiilor de reparație și întreținere recomandate de producător» Garanție la piesele de schimb și manoperă. Ofertă valabilă în service-urile participante până la 31.12.2024, pentru automobilele Volkswagen din 2019 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.